28 Şubat 2014 Cuma

Maya Maskesi

Yüzünüzü nemlendirmek ve dış etkenlere karşı korumak için mayadan yararlanabilirsiniz. Yüksek dozda protein içeren maya cilt dokularının yeniden yapılanmasını sağlıyor. Bir paket yaş mayayı macun kıvamına gelene kadar sütle karıştırın, yüz ve boynunuza masaj yaparak sürün. 15 dakika bekleyip önce ılık sonra soğuk suyla durulayın.
Biz maskeyi uyguladık ve deneyimlerimizi sizinle paylaşmak istedik. Birimiz maskeyi hazırladı, diğerine uyguladı:)


  Maskenin kıvamı çok önemli çünkü sütü az koyduğunuzda yani çok yoğun haldeyken uygulamak çok zor bu nedenle sütü az az ekleyerek kıvamı tutturabilirsiniz. 15 dakika maske için yeterli, çünkü 15 dakika sonunda maskenin kuruyup yüzünüzde sertleştiğini hissediyorsunuz. Maskeden sonra yüzümün çok pürüzsüz olduğunu hissettim. Nemlendirici uygulamama gerek kalmadı çünkü maske cildimi gerçekten çok yeterli bir şekilde nemlendirdi. Çene ve burun bölgesinde gözenek ve siyah noktaların yok açtığı pürüzlere de kesinlikle iyi geldiğini söyleyebilirim. Ayrıca ciltte gözle görülür bir canlılık ve parlaklık sağladığını fark ettik.
  Maskeyi haftada bir kere uygulamanız yeterli. Bizim için en önemlisi cilt yenileyici özelliği. Aksatmadan uyguladığınızda cildinizin canlandığını ve renk dengesinin sağlandığını göreceksiniz.

10 yorum:

  1. Tesekkurler Çok güzel bi maske deneyecegim.Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisiniz bu güzel ziyaretiniz için de teşekkür ederiz.Sizide takibe aldık:)

      Sil
  2. Biz de arkadaşlarla farklı bir maske arıyorduk ve doğru yerdeyim :D Haftasonu kesinlikle denemeyi planladığımız maskeler arasında teşekkür ederiz öneri için :) Blogunuz da hayırlı olsun bn de sayfama beklerim kk missowlcat.blogspot.de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bizce kesinlikle deneyin, şuan bizim rutin olarak uyguladığımız bir maske. sizde cildinizin canlandığını fark edeceksiniz:) yorumunuz için çok teşekkür ederiz biz de takipte olacağız:)

      Sil
  3. Uygun fiyatlı ve etkili bir maskeye benziyor.

    Bloğunu takibe aldım, bende beklerim :)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle hem fiyatı uygun, hem pratik, hem etkili:) çok teşekkür ederiz, biz de takipteyiz:)

      Sil